MainStreet. The story so far

0

Artikelen 2 Lijsten 1

Hét boek dat alle Mainiacs willen hebben!

MainStreet is de allerpopulairste boyband van het moment in Nederland. Van hun eerste cd gingen meer dan 20.000 exemplaren over de toonbank en aan het einde van dit jaar verschijnt hun tweede cd én hun biografie! Die móéten alle fans natuurlijk hebben voor Sinterklaas of onder de kerstboom. In het boek staan veel mooie foto’s, uitgebreide interviews met de bandleden en nog veel meer. Een must-have voor alle Mainiacs! Het boek heet niet voor niets The Story So Far, want één ding is zeker: van deze jongens gaan we nog veel horen (en lezen)!

MainStreet bestaat uit vier jongens: Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden. De groep werd bekend door hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012. Sindsdien timmeren ze heel hard aan de weg. Zo zijn ze de eerste boyband in de geschiedenis die met hun debuutalbum op nummer één kwam te staan, hebben ze o.a. in het voorprogramma gestaan van Justin Bieber, twee cd’s uitgebracht, zijn ze in 2015 Ambassadeurs van de Vrijheid geweest, gaven ze uitverkochte concerten in de grootste popzalen van Nederland en hun documentaire werd in diverse (uitverkochte) bioscopen vertoond. En de jongens zijn nog geen 18 jaar oud!

Verschenen in
Laatste editie
09 november 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020621891


Artikelen over MainStreet. The story so far

Nieuwe mijlpaal voor MainStreet
25 november 2015 1 like
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic