Mama's, martini's en manolo's

1

'Wat we zouden moeten doen, is een limo huren. Dan nemen we bij mij thuis wat coke en gaan we met die limo naar een paar clubs, zegt PJ. 'Geweldig', zeg ik, al vind ik het stiekem allesbehalve geweldig. Ik wil niet dat mensen me zien als een moedertje van vierenveertig dat te uitgeput is voor een wild avondje stappen en te schijterig voor wat illegale substanties. Maar op dit moment ben ik eigenlijk precies dat moedertje.'
Brett Paesel, actrice in Hollywood, kan maar moeilijk afscheid nemen van haar losbandige jeugd. Haar jonge jaren vol seks, drank en drugs behoren tot een grijs verleden en de werkelijkheid van alledag is 'burgerlijk': getrouwd en moeder van twee kinderen.
Elke vrijdagmjddag drinkt zij met haar drie vriendinnen op de schaarse kindervrije uurtjes van hun leven. Ze roddelen, ze mijmeren over vroeger en ze proberen elkaar af te troeven met ontroerende vreselijke verhalen over hun kinderen.
Mama's, martini's en manolo's is een doortastend, vlijmscherp en grappig boek over de vriendschap tussen vier vrouwen en hun worstelingen met het moederschap in het hippe Hollywood.
Brett Paesel is actrice, com enne en schrijfster. Ze woont in Los Angeles, is getrouwd en moeder van twee kinderen. Paesel publiceerde in vooraan-staande magazines over haar ervaringen met het Moederschap.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
m. bIJNSDORP
Laatste editie
03 september 2009
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789049999254 , 9789049999605 , 9789041762368
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic