Match met de miljonair

Match met de miljonair

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Al die sexy, onweerstaanbare miljonairs... In Intiem kom je ze bij bosjes tegen, maar hoe sla je er eentje aan de haak? Via datingbureau Matchmakers Inc.!

(1) MAGIE IN MANHATTAN - Katherine Garbera
Gail Little heeft zich door haar vriendinnen laten overhalen om mee te doen aan een datingshow. Ze schrikt zich wild wanneer ze hoort wie haar match is: Russell Holloway, de adembenemend knappe eigenaar van een keten resorts, en beruchte playboy. Niet bepaald een man om een gezin mee te stichten!

(2) EEN OVERROMPELENDE VRAAG - Katherine Garbera
Miljardair Conner Macafee is eigenaar van Matchmakers Inc., maar zelf heeft hij geen greintje gevoel voor romantiek. Verslaggever Nichole Reynolds maakt zich dus geen enkele illusie wanneer ze hem benadert voor een interview en ontdekt hoe sexy hij is. Maar dan doet hij haar een verleidelijk voorstel...

(3) FLIRTEN UIT WRAAK - Katherine Garbera
Willow Stead heeft mannen afgezworen sinds haar date voor het schoolgala, Jack Crown, ooit niet kwam opdagen. Tot haar afgrijzen blijkt hij de nieuwe presentator te zijn van de datingshow waar ze werkt. En hij heeft ook nog het lef om haar mee uit te vragen! Aan de andere kant... is dit haar kans om wraak te nemen?

Deze verhalen zijn eerder verschenen en zijn ook los verkrijgbaar.
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
362
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
02 juli 2019
ISBN
9789402541175
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie