Merel
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 9 3 7 2 5 1 2
VN:

Merel

24

Gelezen 26 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 23 Favoriet 3 Recensies 5
Thrillers & Spanning   Topics 0

`Merel is de spannende nieuwe thriller van Tom Wright. De dag na een hevige storm wordt aan de rand van een stad in Texas een vrouw dood aangetroffen. Ze is op een afschuwelijke manier omgebracht. Het slachtoffer is Deborah Gold, psycholoog en vertrouwenspersoon van velen. Rechercheur Jim Beaudry wordt op de zaak gezet en naarmate zijn onderzoek vordert, blijkt dat Gold geheimen van erg veel mensen kende, die allen belang hebben bij haar dood. En Jim komt erachter dat de zaak verband houdt met zijn eigen duistere verleden
Tom Wright heeft met `Merel een weergaloze thriller geschreven, waarvan de onderhuidse spanning afspat en die op indringende wijze de benauwende sfeer van een stadje schetst.

Tom Wright is forensisch psychotherapeut en woont in Dallas, Texas. Eerder verscheen van zijn hand `Wat de zomer niet overleeft , dat genomineerd werd voor de Crime Writers Association Silver Dagger.

` Merel is duister en prachtig geschreven. Mark Billingham

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Blackbird
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
08 januari 2015
Laatste editie
08 januari 2015
ISBN
9789041426130 , 9789026329265


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Thriller van niveau

door: Joop Liefaard 2 reacties 1 like

De Amerikaanse klinische psycholoog Tom Wright debuteerde in 2012 met Wat de zomer niet overleeft, een thriller waarmee hij werd genomineerd voor de prestigieuze CWA New Blood Dagger prijs. Merel  is zijn tweede thriller die meteen al heftig begint.

De controversiële psychologe Dr. Deborah Gold...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Merel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken