Mijn eerste dierengroeiboek

0

Een wei vol groen gras en een beek. De mier slaapt in zijn huis. De slak heeft zin in een spel. De spin schuilt in de boom en de bij zit op een bloem. Stap de kleurrijke, betoverende wereld van deze leuke kriebeldieren binnen.

Letter na letter. Woord voor woord. Zin per zin. De verhalen volgen jouw eigen leesweg. Ontdek de magie van zelf leren lezen. Stap voor stap.

In dit eerste leesboek is de magie dubbel zo groot. Want de allereerste verhalen die je in je eentje kan lezen, zijn verrassende dierenverhalen.

LUDWIEN VERANNEMAN duikt de tuin in en vertelt de lotgevallen van de kleinste kriebeldieren. Uitdagende, originele verhalen voor eerste lezers. Verhalen van makkelijk naar moeilijk, van eenvoudige kijkplaat tot volwaardig leesverhaal, in een boek dat meegroeit met het leesniveau van kinderen. SEBASTIAAN VAN DONINCK stimuleert fantasie en leesplezier met pittige illustraties. Want woord en beeld gaan hand in hand, steeds verder…
Vanaf 6 jaar
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Illutraties
Sebastiaan van Doninck
Aantal pagina’s
127
Laatste editie
03 december 2013
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059082526
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic