Mijn leven in drijfzand

0

Radjesh kreeg na een lange weg hulp van de prostitutie maatschappelijk werksters. 'Je hebt een huis en een tijdelijke uitkering. Maar nu komen de echte problemen' kreeg hij mee als waarschuwing.
Radjesh dacht toen alles veel beter te weten dan anderen. Hij was stoer, had levenservaring, was op plekken geweest waar niemand kwam. Hij had alles gerookt, gedronken, gesnoven. Wat kon een ander hem nou uitleggen?
Maar haar woorden klopten als een bus. Toen begon de ellende pas. Hij wist toen nog niet, dat een mens ook kapot kan gaan aan een verleden dat je achtervolgt. Hij was in drijfzand opgegroeid, in ellende waarin hij zichzelf als kind staande moest houden. In een verzorgingsstaat die hem niet verzorgde, maar nog dieper in drijfzand trok. En toen hij dacht dat
hij eruit was geklommen, bleken zijn herinneringen zijn nieuwe drijfzand.
Drijfzand laat op indringende wijze zien welke impact het heeft wanneer je je seksuele geaardheid niet kunt integreren in je leven of identiteit. De openheid van Radjesh is een belangrijke bijdrage voor het vergroten van het begrip over de spanning die er kan zijn tussen religieuze, culturele en seksuele diversiteit.
Dr. Anna Tijsseling
Directeur RotterdamV
Op volwassen leeftijd ontstaat een dilemma wanneer een slachtoffer zich bewust wordt van zijn/haar eigen rol in een situatie van pedofilie. 'Ik heb er aan meegewerkt, ik heb het opgezocht,' is de verwarrende gedachte, waarmee het slachtoffer de schuld bij zichzelf plaatst. Het goedpraten van dergelijke schadelijke gebeurtenissen is een psychologische overlevings-methode.
Dr. Anita C. Nanhoe
Voorzitter Stichting
Rotterdam Pride

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
184
Laatste editie
01 februari 2016
Uitgeverij
Uitgeverij STILI NOVI
ISBN
9789078094838

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic