Milde regen

2

Als je jeugd wordt overschaduwd door een kwaadwillende vader, hoe kun je dan geloven in de vaderliefde van God?

Mercy Roller weet dat haar naam een leugen is - in haar jonge leven heeft ze nooit genade gekend, laat staan liefde. Haar jeugd wordt getekend door haar vader, die voorganger is maar zijn macht en positie misbruikt. In de kleine dorpsgemeenschap aan de voet van de Appalachen is er niemand die durft op te staan om Mercy te beschermen. Ook haar moeder, verstrikt in haar eigen gevoelens van angst en haat, doet niets. Als Mercy het heft in eigen hand neemt, met een schokkende confrontatie tot gevolg, wordt ze door haar moeder het huis uit gestuurd.
Radeloos zwerft Mercy over straat. Dan ontmoet ze een reiziger die onderweg is naar de andere kant van de berg, naar een echtpaar dat een kind verwacht. Bij dit jonge gezin ontdekt ze stukje bij beetje wat vertrouwen betekent, en ondervindt ze dat er zelfs voor haar gebroken ziel rust te vinden is.

'Milde regen' is een opmerkelijke historische roman over de weg van bitterheid en pijn naar heling en genade.

Cindy Sproles is auteur; ook treedt ze regelmatig op als gastspreker. Ze groeide op in de Appalachen en woont met haar gezin nog steeds in de bergen van Tennessee.
Zie www.cindysproles.com.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
368
Laatste editie
19 augustus 2016
Uitgeverij
Mozaiek
ISBN
9789023996736 , 9789023978459
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijLezersrecensies (1)

Indrukwekkend!

door: Elise 1 like
Milde regen heeft diepe indruk op mij gemaakt! Er gebeuren gruwelijke dingen die helaas ook waar kunnen zijn maar de strijd en zoektocht naar de rust, vergeving en genade is indrukwekkend! Dit boek las ik in een ruk uit en bleef me van het eerste woord tot het laatste woord volledig boeien.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic