Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mindfulness doeboek

In dit smaakvolle werkboek in lekker groot formaat vind je de gehele Mindfulnesscursus (MBSR) als totaalpakket. Met de oefeningen in het boek en de bijbehorende audio kun je thuis aan de slag. Voor iedere dag zijn er 2 pagina’s vol (schrijf)opdrachten en inspirerende tips, zodat je na 8 weken alle ins en outs kent van deze populaire training. Mindfulness leert je beter om te gaan met onder andere stress en piekeren door met je aandacht in het hier en nu te zijn. De simpele maar doeltreffende oefeningen in het boek zijn gericht op deze training in focus en aandacht. Geen overbodige luxe in de huidige maatschappij. De bijbehorende audio bevat diverse meditaties zoals een korte en lange bodyscan, een zitmeditatie en visualisaties zoals de berg en het meer.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Mindfulness doeboek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Mindfulness doeboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.