Advertentie
Mindfulness doeboek

Mindfulness doeboek

1
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
In dit smaakvolle werkboek in lekker groot formaat vind je de gehele Mindfulnesscursus (MBSR) als totaalpakket. Met de oefeningen in het boek en de bijbehorende audio kun je thuis aan de slag. Voor iedere dag zijn er 2 pagina’s vol (schrijf)opdrachten en inspirerende tips, zodat je na 8 weken alle ins en outs kent van deze populaire training. Mindfulness leert je beter om te gaan met onder andere stress en piekeren door met je aandacht in het hier en nu te zijn. De simpele maar doeltreffende oefeningen in het boek zijn gericht op deze training in focus en aandacht. Geen overbodige luxe in de huidige maatschappij. De bijbehorende audio bevat diverse meditaties zoals een korte en lange bodyscan, een zitmeditatie en visualisaties zoals de berg en het meer.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Rubinstein Publishing BV
Laatste editie
20 april 2017
ISBN
9789047622994
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Duidelijk en in heldere taal

door: More Delight 1 like
Van schrijfster Eva Brobbel reviewde ik bijna twee jaar geleden de Mindfulness box. Nu heeft zij een heel boek over Mindfulness geschreven, die hoort bij de mindfulnesscursus. Je kunt het boek gebruiken naast de cursus maar ook afzonderlijk. Persoonlijk vind ik sommige dingen echt heel lastig in te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook