Advertentie

Moordenaarsstorm

257

Gelezen 292 Aan het lezen 11 Wil ik lezen 412 Favoriet 5 Recensies 26
Thrillers & Spanning Artikelen 4 Lijsten 3 Spots 3   Topics 0   Leesclub

Maxine Steenstra, die we leren kennen als de sterke en zelfstandige vrouw ‘Max’, is het middelpunt van Moordenaarsstorm. Max woont al een aantal jaren op Sicilië wanneer ze tijdens haar ochtend-workout op het strand een dood meisje vindt. Is dit meisje gevallen? Is ze vermoord? En waarom ligt ze precies hier, op deze voor Max zo vertrouwde plek? Wil Heerema is een rechercheur die zijn vakantie doorbrengt in een Siciliaans dorp. Hij heeft in een opwelling geboekt, omdat deze plek door de steile straatjes met honderden trappen, de verraderlijke stroming in zee en het feit dat er niets anders te beleven valt dan wijn drinken op een terras de absolute vakantiehel is voor kinderen, bejaarden en feestende idioten. Wat hem betreft de hemel op aarde. Maar Wil heeft weinig talent voor vakantie vieren. Dat komt goed uit, wanneer een dood meisje op het strand wordt gevonden. Samen ontdekken ze dat de dood van het meisje meer met het verleden van Max te maken heeft dan ze aanvankelijk dachten.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Siciliaanse Kronieken (1)
Aantal pagina’s
450
Uitgeverij
PEPPER books
Eerste editie
10 april 2019
Laatste editie
10 april 2019
ISBN
9789020608779 , 9789020633979


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (26)

Keuze van de redactie
Janneke Bouwman Hebban Recensent

Een genot om te lezen

door: Janneke Bouwman

De sirocco, de hete, droge wind uit Afrika, zorgt op Sicilië voor moordende temperaturen van 45° C en meer, waarbij het leven op het eiland praktisch stilligt. Een gevaarlijke wind: la tempesta di assassini (de moordenaarsstorm). Wanneer tijdens de sirocco op Sicilië een moord wordt gepleegd,...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Moordenaarsstorm

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken