Advertentie

De mannen vallen

105

Gelezen 117 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 124 Favoriet 3 Recensies 5
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0
Een klein dorp op Sicilië. Een val, een klap, een plas bloed. Op het plein voor de dom ligt het levenloze lichaam van een man. Is hij gesprongen? Of is hij gevallen, geduwd? Hoog boven het plein wordt een jongetje in het appartement van Herman, de beste vriend van Max, gevonden. Herman zelf is nergens te bekennen, evenals de moeder van het jongetje.

Het is de zomer van 2016. Het eiland wordt overspoeld door stromen vluchtelingen, maar dit dorp lijken ze over te slaan. Op dat ene kleine meisje na. Een meisje dat niet praat. Wat is hier in godsnaam aan de hand? De eigengereide Max woont al jaren op Sicilië. Tijdens een indrukwekkende zomer, waarin haar verleden haar op de hielen zat, heeft ze de Hollandse inspecteur Wil Heerema beter leren kennen. Samen stuiten ze aan het einde van die lange en warme Italiaanse zomer op de sporen van een gruwelijke waarheid, die ze misschien wel nooit hadden willen kennen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Siciliaanse Kronieken (2)
Aantal pagina’s
521
Uitgeverij
PEPPER books
Eerste editie
24 juni 2019
Laatste editie
20 augustus 2019
ISBN
9789020608816 , 9789020633603


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Gert
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (5)

Keuze van de redactie
Janneke Bouwman Hebban Recensent

Dramatisch einde van de Siciliaanse kronieken

door: Janneke Bouwman

Net zoals het eerste boek in de Siciliaanse Kronieken (Moordenaarsstorm), speelt ook De mannen vallen zich af op het Italiaanse eiland Sicilië. Bij die naam denk je al gauw aan maffia, aan praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen. Daarvan heeft hoofdpersoon Maxine Steenstra, roepnaam Max,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De mannen vallen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.