Nalins keuze

Nalins keuze

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Op tienjarige leeftijd was Isabel Mens getuige van de zelfmoord van haar vader, waardoor ze seksueel misbruikt werd. Een geheim dat ze jarenlang bij zich droeg.
Door deze aangrijpende gebeurtenissen vindt ze het moeilijk om relaties aan te gaan, maar dan ontmoet ze Beer en raakt zwanger. Ze is voor het eerst in haar leven verliefd, wat zorgt voor de nodige conflicten.
Omdat het oude trauma haar niet loslaat, komt er hulp uit onverwachte hoek. Isabel maakt op een wonderlijke manier contact met haar ongeboren baby, die door zijn vertellingen een nieuw licht schijnt op het verleden en haar eigen rol daarin. Een bijzondere maar ook pijnlijke reis.
Stroken haar herinneringen met de waarheid? Komt het verborgene aan het licht? En wat voor gevolgen heeft dit voor haar ongeboren kind?
Nalins keuze: een meeslepende psychologische roman over diepe emoties; over geschonden vertrouwen, misbruik, schuld, waarheid en een zoektocht naar vergeving. Een verhaal vol verrassende wendingen. Puur en helder geschreven
Ondanks de zware thema’s die worden aangesneden, is Nalins keuze verrassend nuchter qua stijl en toon.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
188
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
07 december 2018
ISBN
9789402180015
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Knap debuut

door: Mieke Wijnants 1 like
Mamma en oma gaan naar de markt. Isabel mag niet mee; ze is verkouden en het is guur weer. Pappa ligt in bed. Ze hoort een bonkend geluid. Nieuwsgierig loopt ze naar de hal. Pappa staat boven aan de trap; hij heeft een dik touw om zijn nek. Langzaam klimt hij over de reling van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook