Niet bepaald een succesverhaal

19

Artikelen 1 Lijsten 2
Het leven van Dirk Zeelenberg (1969) heeft veel weg van een hindernisbaan. Heel Nederland kent hem als de flamboyante acteur, tv-presentator en nu ook trouwambtenaar en spreker. Maar tijdens zijn leven en carrière moest Dirk dealen met de nasleep van een moeizame jeugd waarin hij alleen door de clown uit te hangen kon overleven. Om het maar niet te hebben over afwijzingen, teleurstellingen, financiële drama's en presteren in de meedogenloze entertainmentwereld. Maar zijn onnavolgbare wilskracht en energie leerden hem zelfs te genieten van de meest desastreuze momenten. Het leverde hem naast een schat aan ervaring, hechte vriendschappen op met theater-grootheden en een immense populariteit als publiekstrekker in de RTL4-hitserie Divorce. Temidden van alle hectiek vond hij de liefde van zijn leven en werd hij vader van drie kinderen.

Hoe Dirk Zeelenberg zich uit diepe valkuilen omhoog trok en de zonnige kant van het leven bleef zien, vertelt hij in Niet bepaald een succesverhaal. Daarin spoort hij lezers met persoonlijke ontboezemingen op optimistische én humoristische wijze aan hun intuïtie en verlangens te volgen en - net als hij - het ware geluk te vinden in het onvoorwaardelijk genieten van alles wat het leven écht waardevol maakt.
Verschenen in
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
04 oktober 2016
Uitgeverij
uitgeverij OMDEHAVERKLAP
ISBN
9789082559101 , 9789082559118


Artikelen over Niet bepaald een succesverhaal

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic