Olijke Tweeling Omnibus 3

,

0

De Olijke Tweeling op avontuur
De vader van Elles en Thelma krijgt een - gelukkig niet al te ernstig - auto-ongeluk in de buurt van Keulen. Hun moeder reist naar hem toe. De tweeling reist na één nacht logeren hun moeder achterna... Zijn de ouders van de tweeling blij verrast als hun dochters in het Keulse ziekenhuis verschijnen? Is de directeur van de school zo boos - de tweeling blijft zomaar drie dagen weg van school - dat hij de twee avonturiers van school stuurt? Lees maar!

De Olijke Tweeling en het verdwenen geld
Voor een kindertehuis zamelen de tweeling samen met hun klasgenoten oud speelgoed in, die ze daarna opknappen. Ze dragen allemaal geld bij in de pot en van dat geld worden de kosten van het opknappen betaalt. Op een dag is de 'brandkast' - zoals ze hun geldtrommeltje noemen - opeens leeg. Is het geld verdwenen, gestolen, geleend? Is het Nollie geweest, was het Joost, Tessa, Janneke of Jaap? De schuldige komt zich tenslotte bij de tweeling melden. Hoe? Wie het is? Lees het maar!

De Olijke Tweeling op het politiebureau
Ellis en Thelma horen dat hun vader voor zijn werk een jaar naar China wordt uitgezonden. Hun moeder en de kleine jongenstweeling gaan mee. Opstandig omdat zij niet mee mogen naar China lopen Ellis en Thelma op een avond weg van huis. Ze gaan naar Amsterdam, waar hun koffer wordt gestolen. Tante Sjaan, een vreemd oud vrouwtje biedt hen hulp, maar is die tante wel zo aardig als ze eruit zien? Na een angstig en spannend avontuur belanden ze tenslotte op het politiebureau...
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
08 september 2011
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789045415475

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic