Opgejaagd nieuws

0

Journalistiek en gezin, de twee liefdes van zijn leven, met elkaar verzoenen is voor tv-reporter Karel Bové een verwarrende opdracht. Als speerpunt van de commerciële nieuwszender CNO jaagt hij dag en nacht op harde nieuwsfeiten. Hij valt ook zélf ten prooi aan moordende deadlines, wispelturige bazen, groezelige tipgevers en streberige collega’s. Een bekende atlete in een rolstoel en een onverwachte kinderwens sturen zijn plannen een heel andere richting uit. Moet hij kiezen voor zijn vrienden bij de nieuwe succespartij Democraten21? Of zich toch maar vastklampen aan de uitgestoken hand van de openbare omroep? Karel probeert zichzelf overeind te houden te midden van al dit gewoel. Tot drie welgemikte kogels niet alleen de burgemeester van Antwerpen maar ook zíjn leven aan flarden schieten.

De Vlaamse mediaroman Opgejaagd nieuws leest als een perfect gemonteerde reportage, vol verrassende wendingen en een haarscherpe focus op de kleine kantjes van het grote mediacircus.

Opgejaagd nieuws is het debuut van ex-televisiejournalist Johan Van Rooy (Lier – 1968). Vandaag leeft hij als storyteller van zijn pen en de ideeën die er uitvloeien.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
09 maart 2016
Uitgeverij
Labro bvba
ISBN
9789082484502

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic