Opvreters & Ko

0

Zo lusten we er nog wel een paar…
Babi is het varkentje van Aartje Appel. Het is een echte veelvraat. Als Aartje de piepers gejast heeft, krijgt Babi de schillen. Daar is hij dol op. Ja echt... hij is om op te vreten. Samen met hun vrienden Pomme, Jona, Ober Sien, Peen, Carotte, Knofje Look, Kiwi en Ferrari spelen ze het liefst in de keuken. Met de mixer of een groot mes. Ze knutselen de lekkerste dingen die jij ook zelf kunt maken. Ze maken zelfs nieuwe vrienden.

Sleep je ouders en vrienden mee de keuken in en ga samen aan de slag. Want door goed te eten, ben je een grote knuffel, gezond en sterk. Ja... jij bent ook om op te vreten!

Sascha Meyer (1965) debuteerde in 2012 met De nieuwe arme, waarin ze vertelt over haar bestaan als arme sloeber die ooit ‘n succesvolle freelance-carrière had als styliste. Om lekker bezig te zijn, ging ze schrijven over haar ervaringen als armlastige. Sascha ging doen wat ze als kind het liefste deed: schrijven, met overgebleven lapjes knuf-fels maken en met eten spelen. Om het daarna lekker op te eten. Haar eerste woordje was ‘mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm’.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
98
Laatste editie
03 oktober 2015
Uitgeverij
Rubinstein b.v.
ISBN
9789047619376

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic