Over het dierenrijk

0

'Over het dierenrijk' is een prachtige dierenencyclopedie - voor kinderen, maar ook voor hun ouders. In het boek komen de meest indrukwekkende dieren aan bod: gewervelden als zoogdieren, vogels en reptielen, maar ook insecten en andere ongewervelden. Over het dierenrijk Ben jij gek op dieren? Dan is 'Over het dierenrijk' het boek voor jou! In deze mooie encyclopedie leer je werkelijk alles over dieren. Naast de prachtige illustraties staan de pagina's boordevol essentiële informatie over de afgebeelde dieren en hun anatomie, gedrag en leefomgeving. Meer dan 250 grote pagina's dik! Encyclopedie voor kinderen (en hun ouders) De basis voor deze encyclopedie vormden de meer dan duizend klassieke, soms paginagrote illustraties, die eerder zijn gebruikt in het Amerikaanse standaardwerk The Marshall Illustrated Encyclopedia of Dinosaurs and Prehistoric Animals. Deze prachtige plaatjes zijn nu speciaal voor kinderen in dit boek samengebracht. Met deze encyclopedie leer je een schat aan informatie over de afgebeelde dieren: hoe ze eruit zagen, hoe ze zich gedroegen en waar ze leefden. Een prachtboek voor de echte dierenliefhebber!

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Jeugd & Kind (non-fictie)
Vertaald door
Joost Mulder
Laatste editie
04 augustus 2015
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
ISBN
9789025760748

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Encyclopedie voor jong en oud

door Con op 31-08-2015

De Amerikaanse Camilla de la Bédoyère heeft inmiddels al een hele lijst dierenboeken op haar naam staan. En niet alleen in Amerika. Ook hier in Nederland. Kenmerkend is steeds haar originele invalshoek. Zo schreef ze dierenboeken over de levensloop van een dier en over tegenstellingen tussen dieren (slim of simpel – sterk of zwak). Een ander voorbeeld is een aantal boeken waarbij ze inzoomt op...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic