Pietje Puk - en zijn hond / weet raad

0

Pietje Puk is de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij haalt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de maling. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langdraad.
Pietje wil graag een hond kopen en plaatst een advertentie. Niemand heeft een hond te koop en ook halen Fijnebol en Langdraad nog een grap met Pietje uit. Als Pietje op weg is om Fijnebol en Langdraad een koekje van eigen deeg te geven vindt hij iets heel bijzonders. Wat dat is en hoe het afloopt? Lees het zelf maar.
Het is zomervakantie en de kinderen in Keteldorp vervelen zich. Er is niets te doen voor de kinderen in Keteldorp. Pietje heeft een plannetje bedacht om hen te helpen. Burgemeester Bazeman en bakker Fijnebol willen Pietje helpen. Zal het plan slagen, of gooit Langdraad alles in de war? Lees het zelf maar.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
17 september 2003
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789060569191

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic