Pietje Puk redt Keteldorp Postbode van het jaar

3

Pietje Puk
REDT KETELDORP
POSTBODE VAN HET JAAR
Pietje Puk de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij halt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de maling. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langdraad.
In Keteldorp zal langs de Grote Plas grond worden verkocht om woningen te bouwen. Op zo’n mooi plekje willen sommige Keteldorpers wel wonen. Ook Pietje. Dan horen ze, dat de grond misschien verkocht zal worden om er een chemische fabriek te bouwen. De Keteldorpers willen geen fabriek in hun mooi en schoon dorp. Pietje gaat actie voeren. Of het goed afloopt?
In ons land zal de beste postbode worden uitgekozen. Hij wordt dan de ,,Postbode van het Jaar”. Burgemeester Bazeman vindt, dat Pietje de beste is. Hij zorgt ervoor, dat de vrolijke postbode die onderscheiding krijgt. Dat betekent feest in Keteldorp! Een nog groter feest wordt het, als Pietje ook een ridderorde op zijn uniform ge
Leeftijd 7-9 jaar.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
13 maart 2007
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789045411262
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic