Pokerface

12

Tycoon speelt in de glitterwereld van de Super Casino’s. Het verhaal begint in Las Vegas, 2009
- de boksmatch van het jaar. Savannah Hudson en Lois Chan, twee succesvolle zakenvrouwen staan aan het hoofd van twee rivaliserende goksyndicaten. De normen en ambities van Savannah en Lois lopen totaal uiteen maar desondanks raken hun levens en liefdes steeds meer in elkaar verstrengeld. Tycoon start in Las Vegas en brengt ons via het Midden-Oosten naar het broeierige Zuid-Amerika, naar het dynamische Hong Kong en
vandaar weer naar China. Wie van de dames heeft de beste troeven in handen om het gevecht om de hegemonie in de gokwereld te winnen? Wie bluft er en wie is er te vertrouwen?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Fanneke Cnossen
Laatste editie
03 december 2009
Uitgeverij
New Book B.V. (IF)
ISBN
9789063055516
Advertentie

Lezersrecensies (2)

pokerface

door: Claar van Lieshout 1 like
13 jan 2010 Na het boek Platina is er nu Pokerface van Jo Rees. Was Platina een boek over de 'Rich&Famous' Pokerface is dat zeker ook. Het verhaal over Savannah Hudson en Lois Chan speelt zich af in de wereld van de gokpaleizen. Grote bedragen geld, Alcohol, Drugs maar ook verslavingen zijn hiermee...

Recensie Pokerface

door: jcdlwvr 1 like
Poeh, nou ik heb me wel door dit boek heen moeten worstelen. Eigenlijk wordt het verhaal pas in de laatste 50 blz. een beetje interessant, je hebt dus wel een lange adem nodig. Geen sprankelend verhaal waarin ik bovendien geen humor in heb kunnen ontdekken, wat toch essentieel is voor dit genre!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic