Postzegelaffaire

Postzegelaffaire

0
Rank 5666 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
In de tachtiger jaren staat de postzegelbranche op zijn hoogtepunt. Tv-producent Tim Kelderman maakt een reality reportage met postzegelhandelaar Arnoud van Houten over zijn beroep en zijn privéleven. Naarmate de opnamen vorderen, ontstaat er een vriendschap tussen de twee mannen en Tim raakt gefascineerd door de postzegelwereld.
Tijdens de opnamen krijgt Arnoud te maken met duistere praktijken en spelen er intriges in zijn relatie. Iemand heeft het op hem voorzien en steelt zijn waardevolle collecties postzegels en auto. Hij komt in een rollercoaster van gevoelens terecht, wie kan hij nog vertrouwen?

“Postzegelaffaire” is een verhaal vol intriges en drama, gebaseerd op enkele ware gebeurtenissen. De personen en de locaties zijn fictief gekozen.

AUTEUR
Titia Muizelaar is moeder van drie zonen en woont vanaf 2010 in Hoorn. Van 1987 tot 1990 werkt zij als freelance regieassistente televisie bij diverse omroepen. Daarna start zij het productiebedrijf Thems-90 B.V. Na tien jaar is het tijd voor iets nieuws en gaat zij aan de slag als freelance verslaggeefster bij de Jouster Courant.
In 2016 debuteert Titia met de spannende roman “What Goes Around Comes Around”.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
250
Uitgeverij
Godijn Publishing
Laatste editie
13 mei 2019
ISBN
9789492115904
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie