Prille liefdes - Mysterieuze mannen

Prille liefdes - Mysterieuze mannen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Liefdesgeheimen? Het grootste mysterie is de liefde zelf!

(1) WACHT OP MIJ - Caroline Anderson
Annie heeft een moeilijke tijd achter de rug na de dood van de vader van haar negenjarige zoon. Wanneer ze na jaren eindelijk de eigenaar ontmoet van het pand waar ze een tearoom heeft, de stoere Michael Harding, valt ze als een blok voor hem. Dan ontdekt ze dat hij een groot geheim met zich meedraagt. Kan ze hem nu nog wel vertrouwen?

(2) DANS VOOR TWEE - Natasha Oakley
Marianne en Seb waren ooit smoorverliefd op elkaar. Tot hij haar in de steek liet en zij ontdekte dat hij Prins Sebastian II van Andovaria was! Als Marianne door een speling van het lot voor de knappe prins komt te werken, blijkt de aantrekkingskracht tussen hen nog even sterk. Toch houdt ze afstand, want wat als hij haar geheim ontdekt?

(3) VERBODEN PASSIE - Anne Mather
De blonde, weelderig gevormde Rachel is alle mannelijke aandacht beu. De trip naar de Cariben om haar moederte zoeken, komt dus goed uit. In het tropische paradijs raakt ze in de ban van sexy hoteleigenaar Matt Brody, en voor het eerst wil ze zich echt aan een man geven. Tot ze begint te vermoeden dat hij iets wezenlijks voor haar verbergt...
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
364
Laatste editie
09 april 2019
ISBN
9789402539943
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie