Raar maar waar

0

'De kromme sleutel' is het 2de deel in de serie van 7 boeken 'Pocus en zijn magische reis door Lama' waarin we de avonturen van Pocus op de voet volgen. Pocus is ooit als vondeling, gewikkeld in een dekentje, neergelegd bij de kasteelpoort van Lahama en sindsdien woont hij daar. Maar toch...wie zijn zijn ouders? Hij gaat op zoek en maakt vele avonturen mee.
In 'De kromme sleutel' lost Pocus zijn belofte in om Fiefee te bevrijden uit de ijsgrot waar de boze tovenaar Sikke Neur haar al 200 jaar lang heeft opgesloten. Om Fiefee te bevrijden moet Pocus op zoek naar de Kromme Sleutel en daarvoor moet hij door het Zwijgwoud reizen, waaruit nog nooit iemand is teruggekeerd.
Samen met Knuf gaat hij de strijd aan tegen onder andere de Grommers, Zonderhoofd en Whalin de Reuzenhagedis. Ze krijgen daarbij hulp uit onverwacht hoek. Is Pocus verliefd? En lukt het hem om alle gevaren tijdig te keren?

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
28 april 2016
Uitgeverij
Het Schrijversportaal
ISBN
9789461550262

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 13,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 13,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic