Regen voor de serengeti

1

Als Gretchen na de val van de muur een indringend verzoek krijgt om naar Afrika te gaan grijpt ze dat met beide handen aan.

Gretchen Schmidt, ex-partijfotograaf voor de Stasi, heeft zich jarenlang staande gehouden onder onvoorstelbare omstandigheden, en nu de muur gevallen is kan ze eindelijk vooruit kijken.
Maar dan duikt haar dochter Gardi op, met wie ze al jaren geen contact meer heeft. Ze doet Gretchen een wanhopig verzoek: om in Afrika op zoek te gaan naar een man die haar leven een nieuw perspectief kan bieden.
Gretchen stemt in en komt in contact met de bewuste man, John Barklin. De ontmoeting heeft verstrekkende gevolgen: het leidt tot de dood van haar dochter. Gretchen lijkt de grip op haar leven te verliezen. Waarom bestonden zij en Gardi zo lang niet voor elkaar? Wie is deze John Barklin? En wat zijn eigenlijk haar motieven om naar Afrika te gaan?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
30 maart 2012
Uitgeverij
Mozaiek
ISBN
9789023993339 , 9789023910473 , 9789023918530
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Kenia en de DDR

door: Sandeo 1 like
Wat een ontzettend indrukwekkend boek over moederliefde, verlating, verraad, oorlog, Masai, Safari, liefde, Oost-Duitsland, Kenia, Zuid-Afrika. Kort en bondig geschreven. Ik moest vooral in haar eerste boek wennen aan de schrijfstijl, maar eenmaal gewend is het eigenlijk erg prettig lezen. Erg...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic