Roberto's - Pure Italiaanse Keuken

0

Artikelen 3 Lijsten 1

Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de geweldige gerechten van Roberto's Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken, waar de ingrediënten voor de recepten en de wijnen voor bij de gerechten vandaan komen.

In Roberto's Amsterdam wordt eerlijk en heerlijk gekookt door het team van Roberto Payer: de 'Godfather' van het restaurant, waar chefkok Franz Conde de scepter zwaait.

De door Conde opgeschreven recepten gaan vergezeld van wijntips en er veel aandacht voor de pure ingrediënten. Het boek bevat behalve soepen (zuppe), voorgerechten (antipasti), pasta's en risotto's (primi), hoofdgerechten met vis en vlees (secondi) en desserts (dolci) ook bijgerechten (contorni) en informatie over kazen, ijs en granita.
Elk recept is makkelijk thuis te maken en door de prachtige fotografie van Jan Bartelsman zul je geïnspireerd raken om direct aan de slag te gaan.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
12 november 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789089896735


Artikelen over Roberto's - Pure Italiaanse Keuken

  Meer artikelen

Hebban recensie

Verleidelijke recepten van Franz Conde

door Saskia Balmaekers op 17-12-2015

Mijn verzameling Italiaanse kookboeken neemt meer ruimte in beslag dan mijn Amsterdamse keuken(tje). De boekenplanken en wankele stapels bestaan uit de klassiekers van Claudia Roden, Marcella Hazan en Elizabeth Davids, uit dikke naslagwerken van De Zilveren Lepel en Giorgio Locatello, uit authentieke kleine uitgaven in het Italiaans en uit recepten die mijn gemaakte reizen in eigen keuken doen...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic