sixteen

Sixteen Diamonds

13
Rank 75 Gelezen 11 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 25 Favoriet 3 Recensies 4
Literatuur & Romans   Topics 0

Vivian foster denkt, na een jarenlange obsessiete hebben gehad voor haar collega ferris austin, dat ze het geluk in de liefde heeft gevonden bij ethan stein. Ondanks alle waarschuwingen van haar vriendinnen, stort ze zich vol overgave in deze relatie. Al snel raakt ze verwikkelt in een duister en seksueel netwerk, waar geweld en misbruik aan de orde van de dag zijn. Wanneer vivian besluit om het gevaarlijke spel mee te spelen en ethan te slim denkt af te zijn, begint de nachtmerrie pas echten belandt ze regelrecht in een hel.

Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
515
Laatste editie
18 februari 2018
ISBN
9789082378207
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (4)

leuk

door: eurnie 1 like
Leuk spannend boek met wat erotiek Boek leest kekker makkelijk weg Was helaas veel te snel uit ☹️ Nu wachten op een nieuw boek van deze schrijfster Hopelijk net z’n lekker boek

Wat een verhaal

door: Katja Put 1 like
Wat een boek! Dit is een verhaal vol emoties, erotiek, liefde en verdriet. Het laat je binnen in het leven van de succesvolle Vivian. Ze heeft alles wat een vrouw kan wensen, een prachtig huis, vrienden en de job van haar dromen. Maar één ding ontbreekt om haar leven compleet te maken, de ware...

sixteen damonds

door: Grietje42 1 like
wat een geweldig spannend boek ! ik heb hem in een teug uitgelezen ik kon hem gewoon niet wegleggen. hij leest makkelijk weg hij is meeslepend erotisch spannend het heeft gewoon alles wat hij nodig heeft ! een echte aanrader !!

Top

door: Kimberley schelfaut 1 like
Dit boek is een echte aanrader!!! Echt top... alles wat een boek moet hebben... romantiek spanning erotiek en humor... kortom rap lezen is de boodschap!!!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook