Het spoor van de kat

6

Artikelen 1 Spots 1

De herinnering aan geweld en verdriet heeft Anna Pigeon de stad uit gedreven om rust te vinden in de wildernis van West-Texas. Als ranger in één van Amerika's nationale parken is Anna één met de natuur en haar serene, onvervuilde pracht. Maar de beestachtige dood van een collega-parkwachter in het afgelegen binnenland van Texas - vermoedelijk is zij aangevallen door een poema - verstoort de rust. Anna gelooft niet dat de dodelijke wonden door een poema zijn gemaakt. Ze denkt aan moord. Hoewel de autoriteiten het niet goedkeuren, besluit Anna op onderzoek uit te gaan . Het spoor leidt haar door gevaarlijk gebied en Anna wordt geconfronteerd met de duistere kant van de woestijn...en van het menselijk hart.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Track of the Cat
Serie
Anna Pigeon (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 januari 1999
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
ISBN
9789025412616


Artikelen over Het spoor van de kat

Acht beestachtige thrillers
31 december 2015 4 likes
  Meer artikelen


Door lezers

Seriepersonages / [Seriepersonage] Anna Pigeon - Nevada Barr
24 mei 2017
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

door: DarkCloud-2726 1 like
Barr's alter ego, Anna Pigeon, is pas weduwe geworden en ontvlucht New York om als parkranger aan de slag te gaan in de woestijn van West-Texas. Een van haar collega's wordt dood teruggevonden op een afgelegen plek in het nationale park. De vermoedelijk doodsoorzaak is een aanval van een poema. Dit...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic