9200000086440991

Staatsburger

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

James Pisket is een immigrant die het moeilijk vindt om te integreren in de Deense samenleving. In vrijstad Christiania maakt hij carrière in de snel groeiende hasjhandel. Wanneer de moeder van zijn zoon na lange tijd weer contact met hem zoekt, dringt tot hem door dat zijn familie hem nodig heeft. Het weekendvaderschap is echter niet te rijmen met een leven als crimineel. James probeert erachter te komen hoe je een vader moet zijn. Hij zal voor zijn familie moeten breken met zijn criminele bestaan en een echte Deense staatsburger worden.

Staatsburger is het derde en laatste deel van Halfdan Piskets prijswinnende trilogie over het leven van zijn Turks-Armeense vader. De drie delen kunnen prima afzonderlijk van elkaar gelezen worden.

Genre
Graphic Novel
Aantal pagina’s
156
Laatste editie
13 november 2018
ISBN
9789021404219
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Deen als doel

door: Koen Driessens

In drie boeken van Turks-Armeense deserteur tot Deens staatsburger, dat is de turbulente levensloop van ‘James’ Pisket, beschreven en getekend door zijn zoon in een beklemmende grafische trilogie. Met het sluitstuk Staatsburger leert Halfdan Pisket dat zelfs uitschot dat op het verkeerde pad is...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook