Start where you are

4

Leer jezelf kennen met Start where you are

Start where you are is een prachtig geïllustreerd invulboek met inspirerende quotes van onder andere Roald Dahl, Anne Frank en Virginia Woolf. Patel geeft op een Keri Smith-achtige manier opdrachten om mindful te worden. Een voorbeeld is de opdracht waar je je favoriete en meest gedurfde droom opschrijft op een stuk papier, dit in een fles stopt en de fles in zee gooit.

Illustratrice Meera Lee Patel stimuleert je aan de hand van persoonlijke vragen om over jezelf en je doelen na te denken. Wat maakt jou gelukkig? Welke keuzes heb je gemaakt? Waar ben je bang voor? Met deze vragen wil Patel je inzicht geven in je persoonlijkheid, leven en toekomst.

 

Inspirerend en positief, Start where you are is makkelijk mee te nemen en in te vullen, en is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook perfect om cadeau te geven. 

 

Verschenen in
Genre
Stripboeken
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
06 juni 2016
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000351978

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

Verliefd

door: biebmiepje Judith 2 likes
Jullie weten inmiddels wel dat ik verliefd kan worden op het uiterlijk van boeken. Zo was het ook bij dit invulboek: liefde op het eerste gezicht! De kleuren, de illustraties… En binnenin bleek het ook zo prachtig te zijn! Ik hou ook onwijs van quotes, dus dit was de perfecte combi: mooie woorden...

Laat je nadenken over bepaalde zaken

door: Veronique Wilbrink 1 like
k was heel nieuwsgierig naar dit boek, dus toen ik dit boek in de bus kreeg ben ik er meteen door heen gaan bladeren en in gedachten ging ik al enkele vragen beantwoorden. Maar.... Wat me meteen opviel is dat het beantwoorden nog niet zo simpel is als het lijkt. Je moet bij sommige vragen echt even...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic