Storm van geruchten

5

Politieagent Cade rijdt een plotseling overstekende man aan. De man overleeft het ongeval niet. Het slachtoffer heeft geen identiteitsbewijs op zak en niemand lijkt hem te kennen. Als blijkt dat de man een schotwond heeft, wordt het achterhalen van zijn identiteit nog belangrijker.

Zonder iets van zich te laten horen, is Cade plotseling verdwenen. Een getuige beweert dat ze hem voor zijn verdwijning met een vrouw in een blauwe auto zag stappen. Als de aangereden man is geïdentificeerd, blijkt dat Cade is gesignaleerd met zijn echtgenote. Had Cade een relatie met deze getrouwde vrouw? Heeft hij haar man opzettelijk doodgereden?

Blair Owens weigert de verdenkingen te geloven en is vastbesloten Cade te vinden. Maar daarvoor zal ze haar twijfels opzij moeten zetten en op God moeten leren vertrouwen - hij kon weleens haar enige hoop zijn.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Southern Storm
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Josée Westrik
Laatste editie
03 september 2008
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029718806
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Storm van geruchten

door: Natasja Toorn 1 like
Een heerlijk deel twee van de refuge serie,deze was nog spannender als deel 1 en krijgt daarom ook een punt meer. Het was voor mij afwachten of ik de boeken van Terri Blackstock wel mooi zou vinden maar ze zijn het dubbel en dwars waard en ik zal op zoek moeten voor de volgende twee delen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic