Tender Bar

9

Een kroeg is misschien niet direct de beste plek voor een kind, maar ook niet de allerslechtste. Vooral niet wanneer er zich warmhartige en zonderlinge stamgasten bevinden zoals oom Charlie, de kok, de politieagent met zijn geheimzinnige verleden, en de oorlogsveteraan.

Voor de kleine J.R. zijn het allemaal surrogaatvaders, in ieder geval beter dan zijn eigen vader, die uitblinkt in afwezigheid. Van hen leert hij lef te hebben en optimistisch te zijn, en dat er meer bestaat dan goed en kwaad. Ook leert hij dat boeken bergen kunnen verzetten en dat je niet doodgaat aan een gebroken hart.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
28 februari 2014
Uitgeverij
Colibri
ISBN
9789044511789 , 9789462370395
Bestel dit boek vanaf  €12,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een moeilijk grijpbaar boek

door: Bert van Brakel 1 like
Tender Bar van JR Moehringer gaat voornamelijk over zijn eigen jeugd, zijn pogingen om volwassen te worden, de zoektocht(en) naar zijn vader en de plaatsvervangende vaders die hij vindt in een café, waar zijn oom Charlie werkt, en dat eerst ’Dickens’ heet en later ‘Publicans’. De ik figuur...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic