Terug naar het grote huis

25

Spots 1

Als Martha, moeder van drie volwassen kinderen, op een avond de uitnodigingen voor haar tachtigste verjaardag begint te schijven, weet ze dat haar plan om eindelijk haar grote geheim te onthullen haar familie tot op het bot zal schokken. Vijftig jaar lang hebben zij en haar echtgenoot David samen een perfect bestaan opgebouwd, voor henzelf en hun gezin. Maar niemand weet welk offer ze daarvoor hebben moeten brengen. Nu kan Martha niet langer leven met de leugen.

De hele familie komt bij elkaar in Winterfold, hun prachtige oude landhuis op het Engelse platteland: Bill, de arts; Florence, de excentrieke academica; en Daisy, het kind dat altijd anders was dan de rest. Ze nemen hun eigen gezinnen en geliefden mee voor wat een groots feest moet worden. Wat zal er gebeuren als Martha eindelijk de waarheid onthult?

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
464
Laatste editie
04 april 2016
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022576588 , 9789402306033


Door lezers

Uit Nathalie's boekenkast / Oeps, toen stond de #boekenkastteller op 131...
02 juli 2018 14 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Libris voor 12,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 12,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Romantisch

door: Ideke 1 like
Een prachtig romantisch verhaal met onverwachte wendingen. Het blijft verrassen. De ontrafeling van het familiegeheim neemt veel tijd in beslag doch verveelt geen moment. De personages zijn goed uitgewerkt.

Terug naar het grote huis

door: Zwartraafje 1 like
... Er komt heel veel aan bod in dit verhaal. Meerdere generaties met een ongelukkige jeugd bijvoorbeeld. De ene keer veroorzaakt door een oorlog, de andere keer door armoede of ouders die hun taak niet goed of zelfs helemaal niet vervullen. De frustraties wanneer men die geschiedenis lijkt te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic