Toen ik jou ontmoette

19

Artikelen 2 Lijsten 1
Het jaar waarin alles veranderde.
Het jaar waarin ik mijn thuis vond.
Het jaar dat ik jou ontmoette.
Op het moment dat Jasmine haar baan verliest, lijkt haar wereld in te storten. Gewend aan een leven waarin haar werk en haar geliefde zus haar volledig in beslag nemen, valt ze met haar plotselinge vrijheid in een zwart gat.
Maar haar ontslag opent nieuwe deuren. In haar jaar als werkloze leert ze meer over zichzelf dan ze ooit had kunnen bedenken - en meer over anderen dan ze ooit had durven dromen. Soms dient vriendschap zich aan op de meest onverwachte momenten.

Cecelia Ahern (1981) debuteerde met PS: Ik hou van je, dat in meer dan veertig landen de bestsellerlijsten haalde. Het succesvolle debuut werd in 2007 verfilmd met Hilary Swank en Gerard Butler in de hoofdrollen. Sindsdien schreef ze onder meer Het boek van morgen, De tijd van mijn leven, Honderd namen en Love, Rosie, dat eveneens succesvol werd verfilmd in 2014.

'Officieel één van haar beste boeken. [...] Een hartverwarmend verhaal over de dingen die we kunnen leren van anderen als we onze vooroordelen opzijschuiven.' Irish Independent

'Ahern draait op een scherpzinnige manier de rollen om, en voorziet de lezer van intrigerende levenslessen. Ik was compleet verslaafd.' Sunday Express

'Meeslepend, oprecht en ambachtelijk. Cecelia Ahern is een onbetwiste meester in het schrijven over relaties. We verslonden elk hapje. Mis het niet.' Heat

'Prachtig geschreven en uitdagend voor de geest.' Closer
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
02 februari 2016
Uitgeverij
Prometheus
ISBN
9789044629309 , 9789044629316


Artikelen over Toen ik jou ontmoette

De negentien van februari 2016
21 januari 2016 3 likes
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Eline Huls Hebban Recensent

Traag verhaal met oppervlakkig uitgewerkte personages

door Eline Huls op 11-03-2016

De Ierse Cecelia Ahern (1981) schreef op haar eenentwintigste de roman PS. I love you. Twee jaar later, in 2004, debuteerde ze zeer succesvol met dit boek. De titel stond wekenlang op nummer één en werd meerdere keren vertaald. Ook verscheen er een verfilming met onder andere Hilary Swank als een van de hoofdrolspelers.  

Toen ik jou ontmoette
is Aherns nieuwste roman. De cover laat een man en...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic