Tussen de getijden

1

Alles of niets. Het leven is een spel, net als de liefde.
Maart 1948. Duitsland is verdeeld in vier bezettingszones. Inga, een jonge Duitse verpleegster, wordt verliefd op de Britse luitenant Alec Hayden. Ze raakt totaal van hem in de ban en schenkt hem haar onvoorwaardelijke trouw. Samen gaan ze naar pokeravonden, waar ze een bont gezelschap van mensen leren kennen die ieder op hun eigen wijze proberen de oorlog te boven te komen. Als de pokerwinst niet snel genoeg komt, is Inga genoodzaakt kostbaarheden van haar familie te verkopen. Het ene gat wordt met het andere gedicht, en Inga s leven glijdt langzaam naar de afgrond. Als door haar toedoen bovendien het grote familiegeheim onthuld dreigt te worden, komt ook de toekomst van haar ouders in het geding.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
L. van Nes
Laatste editie
17 oktober 2008
Uitgeverij
Uitgeverij De Bezige Bij b.v.
ISBN
9789023429579
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Tussen de getijden

door: 1 like
Poeh ik vind het heel moeilijk om over dit boek een reactie te schrijven. Dat mijn enthousiasme uitblijft zal daar zeker een rol in spelen. Op zich is de inhoud van het boek zeker niet verkeerd maar toch kon het mijn aandacht niet vasthouden. De karakters in het boek spraken me niet aan en daardoor...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic