Uitzicht op Zaterdag

0

* Bekroond met de Newbery Medal
*
Internationaal gepubliceerd auteur
Toen het team van mevrouw Olinksi de tweede en de derde klas versloeg, en zeker toen ze nog grotere overwinningen behaalden, begon iedereen vragen te stellen. Hoe kwam het dat zij zo goed waren?
Het kwam minstens gedeeltelijk doordat Noah (stomtoevallig) getuige was geweest bij het huwelijk van Ethans oma en Nadia’s opa. Het kwam doordat Nadia ontdekte dat ze niet een heleboel schildpadden kon laten doodgaan. Het kwam doordat Ethan Julian niet in de kou wilde laten staan. En het kwam doordat Julian waarde hechtte aan iets belangrijks in zichzelf en in de drie anderen iets zag waar hij eveneens waarde aan hechtte.
Dit is een verhaal over een team, een klas, een school en een reeks voorronden, afgewisseld door vier juweeltjes van verhalen – één voor elk van de teamleden – die vragen stellen en verrassende antwoorden opleveren. Het boek werd bekroond met de Newbery Medal.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
27 juni 1997
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020932041
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic