VEILIG AAN BOORD

,

0


Een vrolijk geïllustreerd prentenboek met een humoristische vertelling over het verhaal van Noach.Geit heeft goed meegeluisterd wanneer Noach het grote nieuws van God aan zijn familie vertelt. Geit en zijn vriendin Kwikstaart roepen de hulp van zoveel mogelijk dieren in en durven zelfs naar Leeuw te gaan. Leeuw doet het woord voor alle dieren en stelt voor een oogje in het zeil te houden en eigen voorbereidingen te treffen. Zonder dat Noach het ziet, helpen de dieren ook mee met het hakken van hout en tenslotte met het verzamelen van voedsel.

Olifant loopt als eerste de loopplank op en zakt er meteen doorheen. Wat een pech! Maar daar hebben de dieren zelf wel een oplossing voor…

Uiteindelijk zijn alle dieren in de ark. Net op tijd. Ná de overstroming konden de dieren weer veilig aan land gaan en dankte Noach God voor de redding.

God beloofde: Ik zal nooit meer zo"n overstroming laten komen. Vertrouw maar op Mij. Ik zal altijd bij jullie zijn.Enkele bladzijden kunnen uitgeklapt worden tot grote posters. De illustraties zijn vrolijk, humoristisch en fantasierijk voor kinderen.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
15 september 2004
Uitgeverij
Ark Media
ISBN
9789033828980

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic