Verhaaltjes uit de tuin

0

Voor de kleine dieren en fantasiefiguren in dit boek is de tuin waar ze wonen de wereld. Een wereld vol verstopplekken, om voedsel te zoeken, om te slapen, soms om te waken voor gevaar.
9 verhaaltjes schetsen de alledaagse bezigheden en niet-alledaagse belevenissen van de bewoners van de tuin door de jaargetijden heen. De dieren gaan op kraamvisite bij Tok de kip en houden een wedstrijd in de lente. Elfje Lara en haar vriendinnen spelen verstoppertje in de bloemen, verven de waterlelies en zwemmen met de goudvissen in de zomer. Op de langste dag vieren ze het feest van het licht. In de herfst zoekt Stekel de egel een slaapplaats, oude vrienden maken het goed en Winnie de spin heeft geen zin. De dieren helpen elkaar en vieren het leven.
Kinderen worden uitgenodigd om eens goed in de eigen tuin te kijken naar spinnenwebben, slakkensporen en madeliefjes in het gras waar je een krans van kunt maken.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
07 juli 2015
Uitgeverij
Studio Fruit
ISBN
9789082247510

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,80
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,80
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic