Advertentie
Roxy-serie: Verlaten zusje (deel 1)

Verlaten zusje

27
Rank 7108 Gelezen 41 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 21 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Alle vrijheid kent een prijs...
Emmie Wilcox was pas zes toen haar oudere zus Roxy het huis uit werd gegooid en verdween. Hun strenge vader tolereerde geen enkele vorm van tegenstand, en Roxy weigerde zich aan zijn strakke regels te houden. Negen jaar later is Emmie de perfecte dochter: gehoorzaam in alles, bedeesd en welgemanierd. Maar Emmie kan het raadsel van Roxy's verdwijning niet van zich af zetten, en soms vraagt ze zich af of ze misschien meer op haar rebelse zus lijkt dan iedereen denkt - ze verlangt ernaar haar eigen keuzes te maken, en voelt zich verstikt in haar eigen leven.
Ze gaat op zoek naar haar zus, maar die blijkt een leven te leiden dat Emmie nooit had verwacht: ze werkt als escort voor rijke mannen... En dan slaat het noodlot toe, en moet Emmie een beslissing nemen: durft ze haar zus te vertrouwen?
'Verlaten zusje' is het eerste deel in de Roxy-serie. Opnieuw een meeslepend verhaal van Virginia Andrews, de auteur die doorbrak met de internationale bestseller 'Bloemen op zolder'.
Genre
Thrillers & Spanning , Sciencefiction & Fantasy
Vertaald door
Parma van Loon
Uitgeverij
de Kern
Laatste editie
22 oktober 2013
ISBN
9789032514235 , 9789032514242
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Zeker het lezen waard!

door Paula Heeger op 22-05-2014

Dit boek gaat over Emmie die samen met haar ouders in New York woont. Op het oog een normaal gezin, toch hebben ze een geheim: Emmie heeft nog een oudere zus, Roxy. Haar zus is het huis uit gezet toen Emmie zes was, daarna hebben de twee zussen elkaar nooit meer gezien. Maar Emmie is te nieuwsgierig en gaat samen met haar beste vriendin Chastity op zoek naar haar grote zus. Nu ze zelf volwassener...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook