Verschijning

4

Artikelen 1 Spots 1
Jeanne Weeber is de dochter van ‘s werelds populairste Youtube-ghosthunter. Met een team bestaande uit Jeanne, haar vader Howard, zijn rechterhand Nick, en clown / cameraman Mirza reizen ze van hot naar her om spooklocaties te onderzoeken. Meestal blijkt er niets bovennatuurlijks aan de hand te zijn; maar aangezien spoken goed zijn voor toerisme, zijn Howard en zijn team tegen een vergoeding wel bereid om wat bewijsmateriaal te fabriceren.

Als het team een opdracht uit Nederland krijgt aangeboden neemt Jeanne de opdracht stiekem aan. Ze wil altijd al graag naar Nederland: het land waar haar moeder, die ze nooit heeft gekend, vandaan komt. Ze reist in haar uppie af naar Eindhoven waar ze wordt opgepikt door Wietse, haar online gevonden gastheer in Oss.

Samen gaan ze op zoek naar Jeanne’s moeder. Dat levert een zoektocht op die leidt langs ouija-borden, op hol geslagen kuddes wisenten en mogelijk sinistere huisdieren, waardoor Jeanne begint te vermoeden dat ze dit keer écht op een bovennatuurlijk mysterie is gestuit.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
29 januari 2019
Uitgeverij
Q
ISBN
9789021415796 , 9789021415802


Artikelen over Verschijning

  Meer artikelen


Door lezers

Young Adult Club / Verslag boekpresentatie Verschijning
07 februari 2019 3 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Sfeervol, máár het kon wat strakker.

door: Elke 2 likes
3,5 sterren! Ik vond het boek heel leuk, vooral om zijn personages. Mirza & Wietse vond ik heerlijk. Jeanne was zo fantastisch (en op persoonlijk niveau heel erg relatable). Ook vond ik het leuk om zoveel dingen te herkennen omdat ik dus zelf ook uit Brabant kom. Wat ik persoonlijk wat minder vond...

Erg spannend & grappig!

door: whatdoreads 1 like
Wat een leuk, spannend en super grappig boek! Jk heb erg genoten van dit boek. Normaal gesproken houd ik niet echt van spannende verhalen over spoken en geesten, dus ik wist niet zeker of dit boek iets voor mij zou zijn.. door de fijne, grappige schrijfstijl en de leuke en diverse karakters en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic