Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Verschijning
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 9 3 15 2 3 1 0

Verschijning

28

Gelezen 34 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 19 Favoriet 2 Recensies 7
Young adult Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 6   Topics 0
Jeanne Weeber is de dochter van ‘s werelds populairste Youtube-ghosthunter. Met een team bestaande uit Jeanne, haar vader Howard, zijn rechterhand Nick, en clown / cameraman Mirza reizen ze van hot naar her om spooklocaties te onderzoeken. Meestal blijkt er niets bovennatuurlijks aan de hand te zijn; maar aangezien spoken goed zijn voor toerisme, zijn Howard en zijn team tegen een vergoeding wel bereid om wat bewijsmateriaal te fabriceren.

Als het team een opdracht uit Nederland krijgt aangeboden neemt Jeanne de opdracht stiekem aan. Ze wil altijd al graag naar Nederland: het land waar haar moeder, die ze nooit heeft gekend, vandaan komt. Ze reist in haar uppie af naar Eindhoven waar ze wordt opgepikt door Wietse, haar online gevonden gastheer in Oss.

Samen gaan ze op zoek naar Jeanne’s moeder. Dat levert een zoektocht op die leidt langs ouija-borden, op hol geslagen kuddes wisenten en mogelijk sinistere huisdieren, waardoor Jeanne begint te vermoeden dat ze dit keer écht op een bovennatuurlijk mysterie is gestuit.
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Q
Eerste editie
13 november 2018
Laatste editie
29 januari 2019
ISBN
9789021415796 , 9789021415802


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Keuze van de redactie
Joke De Meyer Auteur

Overtuigend debuut met verrassende schrijfstijl

door: Joke De Meyer 2 likes

Jeanne behoort tot het Paranormal Investigation Society. Voor de buitenwereld is dit een groep gosthunters die via videoverslagen op YouTube bericht over paranormale verschijnselen op diverse locaties. Wat hun kijkers niet weten, is dat ze geregeld tegen betaling zogenoemde geestverschijnselen in...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verschijning

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken