Vlees is dood, lang leve groente

2

Je eet vlees omdat je bent opgegroeid met het verhaal dat het natuurlijk is. Iedereen in je omgeving at vlees en het werd gezien als lekker en gezond. Maar de tijd is veranderd en tegenwoordig krijgen de nadelen van vlees meer aandacht. De vleesindustrie is schadelijk voor het milieu, dodelijk voor de dieren, en vlees blijkt niet zo gezond te zijn als gedacht. Nu sta je voor de keuze: Hou je vast aan je gewoonte en het verhaal van vroeger, of stel je jezelf open voor de feiten van nu?
In Vlees is dood, lang leve groente  laat Robin Schaper op een heldere, wetenschappelijk onderbouwde, en overtuigende manier zien dat de feiten beter zijn dan het verhaal. Je redenen om vlees te eten worden één voor één op de proef gesteld, terwijl de voordelen van plantaardig voedsel zich opstapelen. Het boek bevat ook dertig heerlijke recepten, zodat je die voordelen meteen zelf kan ervaren.

Verschenen in
Laatste editie
15 augustus 2015
Uitgeverij
Veggies go viral
ISBN
9789082393309
Bestel dit boek vanaf  €14,95 bij

bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic