Vlucht vol verlangen - Intiem 2026 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem - Deel 3 van de miniserie Verliefd in Orchard Hill

1

Verliefd in Orchard Hill 3: Het is goed toeven in het idyllische plaatsje Orchard Hill. Met zijn boomgaarden, bossen en meren is het niet alleen een prachtige plek om te wonen, ook zorgen de hartelijke inwoners ervoor dat iedereen zich er meteen thuis voelt. Geen wonder dus, dat de liefde hier zo gemakkelijk bloeit! Het zijn woelige tijden voor piloot Noah Sullivan, en dat is nog zacht uitgedrukt. Het begint met een baby die op de veranda van het huis wordt gedropt waar hij met zijn twee broers woont. Commotie alom: wie heeft dit schattige jongetje achtergelaten en welke van de drie broers is dus de vader? Noah is ervan overtuigd dat niemand anders dan zijn oude vlam, Lacey Bell, erachter kan zitten. Waarom zou ze anders ineens terug zijn in Orchard Hill?

Wanneer ze hem haar geheim opbiecht, blijkt echter dat hij onmogelijk de vader kan zijn...
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Elco Bos
Laatste editie
15 januari 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461994400 , 9789461994400 , 9789461994400
Bestel dit ebook vanaf  €3,49 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic