Vrouw ontmoet man / man ontmoet vrouw

0

Mannen zijn anders, vrouwen ook. Maar wat gebeurt er als er liefde in het spel is? Op ironische en trefzekere wijze laat Katja Reider de kenmerkende fasen in hun relatie zien. Beginnend bij de eerste date en de ochtend erna tot de onderlinge pogingen om de ander te veranderen en op te voeden. En ook al kunnen mannen en vrouwen hetzelfde voelen, dan wil dat nog niet zeggen dat ze hetzelfde zijn.
In dit unieke dubbelboek worden de minieme maar o zo belangrijke verschillen tussen de man en de vrouw openhartig duidelijk gemaakt en door fraaie illustraties van Gaby van Emmerich verhelderd.
Beide boekjes kunnen los van elkaar worden gelezen, letterlijk en figuurlijk. Maar het is veel leuker om ze naast elkaar te leggen. Lees telkens de overeenkomende pagina's in beide boekjes en ontdek dat er tussen de man en de vrouw onderling toch ook veel parallellen bestaan. Net als in het echte leven.
Verschenen in
Genre
Stripboeken
Laatste editie
30 april 2007
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045305707
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic