Waar ben je?

21

Spots 1 Top25's 1

Reina Crispijn beschrijft de levens van een moeder en haar afgestane dochter in Waar ben je?

Florine loopt stage bij een Parijs modehuis als ze zwanger raakt van een tweeling. De vader verdwijnt al gauw uit beeld en Florine staat de baby's, die in een klooster ter wereld komen, af voor adoptie. Dan keert ze terug naar Parijs om verder aan haar carrière te bouwen.

Tweeëntwintig jaar later. Abby wil weten wie haar biologische moeder is. Ze gaat naar Frankrijk en vindt het klooster waar zij en haar broer werden geboren. Daar ontmoet ze een tuinman, die haar helpt zoeken naar haar moeder. Die hulp is hard nodig ook, want Abby wordt flink tegengewerkt.

Reina Crispijn brengt met Waar ben je? een feelgoodverhaal over de Parijse mode-industrie, dromen en werkelijkheid, romantiek en familie. De auteur is bekend van de boeken Dochter van de maan en Dochter van de sterren, en van haar werk samen met zus Margreet.

Verschenen in
Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
27 oktober 2015
Uitgeverij
Omniboek
ISBN
9789401904445 , 9789401904452


Door lezers

Feelgood Club / Valentijnfestival 2017
16 februari 2017 33 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

Oprecht en warm

door Marijke Verhoeven op 04-12-2015

Romanschrijfster Reina Crispijn heeft al meerdere titels op haar naam staan. Niet alleen heeft ze onder haar eigen naam Reina Bakker diverse jeugdboeken geschreven, samen met haar zus Margreet schreef ze meerdere romans en ook solo timmert ze aardig aan de weg. Met haar laatste alleen-geschreven boek Waar ben je?, dat in oktober met een prachtig, dromerig omslag verscheen via uitgeverij Zomer &...


Lezersrecensies (2)

Prachtige familieroman

door: Ideke 1 like
Heerlijk vlot en levendig beschreven. Je wordt gelijk in het verhaal meegezogen en leeft ontzettend mee met de hoofdpersonage. Weer een feelgood roman van Reina Crispijn.

Een warm boek

door: EllyK 1 like
Ik heb weer genoten van deze Reina Crispijn...........(mijn eerste kennismaking met haar boeken was: De verborgen brieven). Zij heeft het vermogen om het verhaal zo te vertellen, dat het lijkt alsof het waargebeurd is. In dit boek gaat het over Florine, een jonge Nederlandse vrouw, die in Parijs...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic