Wat moet ik doen

0

FMJ

Dit is zijn eerste boek. Het verhaal gaat over een gezin dat merkt dat in onze moderne tijd, het jachtige leven met zijn hoge tempo en al zijn verlokkingen, de essentie van het gezinsleven aantast. Om erger te voorkomen, beslissen de ouders in de herfstperiode op vakantie te gaan naar een streek in Frankrijk. Bretagne en Normandië vormen het toneel. Een gebied dat voor veel grote veranderingen in de wereld heeft gezorgd. Hun geschiedenis en cultuur brengen nieuwe dimensies aan in ieders leven. De ouders beslissen om alle moderne communicatiemiddelen thuis te laten. De drie kinderen, voornamelijk pubers, worden hierdoor teruggeworpen op het meest essentiële van wat een gezin is. Er samen iets van maken. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Zij maken van alles mee. Geraakt door deze, voor hen nieuwe, spectaculaire wereld groeien zij als gezin naar elkaar toe.

Door het verhaal heen loopt als een rode draad een geheim van moeder Claire. Uiteindelijk krijgt haar geheim een zeer prominente plaats.

Zijn volgende werk is een autobiografisch verhaal over een periode uit zijn jeugd. Het onverklaarbare uit die tijd werpt een verhelderend beeld op onze moderne wereld.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
20 april 2013
Uitgeverij
Mijnbestseller B.V.
ISBN
9789461936851

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic