Watervrees

1

Veertiger Servaas Rijkers Meinen adoreert zijn vader Manne. Hij wil net zo daadkrachtig en evenwichtig zijn als hij, maar hij mist de capaciteiten en het lef van zijn vader. Als Manne overlijdt en Servaas' zoon Eus na een ongevalin coma raak, worstelt hij met zijn identiteit. Samen met vriendin Florien en haar zoon Ray, priester Pilt, broer Tamme en zus Meike gaat hij op zoek naar oom Lude: de geëmigreerde tweelingbroer van zijn vader. In hem hoopt hij de kwaliteiten van zijn vader terug te vinden en zo weer grip op zijn leven te krijgen. De tweelingbroers blijken echter alleen uiterlijk op elkaar te lijken. Servaast ontdekt niet alleen dat het beeld dat hij van zijn vader had, niet klopt, maar ook dat zijn reisgenoten een andere persoonlijkheid hebben dan hij vermoedde. Het wordt een dramatische reis met ontluisterende inzichten.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
05 juli 2013
Uitgeverij
PMA
ISBN
9789078840497 , 9789078840503 , 9789078840558

Lezersrecensies (1)

Beklemming uit de jaren 60

door: Jan van Rijsingen 1 like
Dealey Plaza ’s-Gravenhagen De roman ‘Dealey Plaza ’s-Gravenhagen’ van Jos de Gruiter kroop al snel dieper onder mijn huid. De personages zijn stuk voor stuk indringend, beklemmend, realistische en grof, maar bovenal geloofwaardig. Ze roepen een waaier van emoties op tijdens hun...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic