Web van herinneringen

3

Als jong meisje werd Eliza Spalding Warren gegijzeld. Nu ze moeder van twee jonge kinderen is, dreigt Eliza's bestaan wéér te worden ontwricht: haar impulsieve echtgenoot besluit te verhuizen om elders een nieuw leven op te bouwen. Eliza zal niet alleen haar geliefde thuis én het graf van haar moeder moeten verlaten; veel erger is dat ze zal verhuizen naar de streek waar ze ooit gevangenzat.
Eliza krijgt het dagboek van haar moeder in handen, en ontdekt tot haar verbijstering dat haar eigen herinneringen niet het hele verhaal vertellen. Kan ze het duistere verleden onder ogen zien en verdergaan? Of zullen haar jeugdherinneringen haar voorgoed in hun greep houden?

Een emotioneel verhaal over herinneringen die je beklemmen en over de genezing die volgt als je de draden van het verleden daadwerkelijk durft te ontrafelen.

Jane Kirkpatrick heeft meer dan vijfentwintig romans op haar naam staan, waarmee ze een stevige plaats verworven heeft op de bestsellerlijst van de 'New York Times'. Haar roman 'Letitia's appelboom' werd in Nederland goed ontvangen. Zie www.jkbooks.com.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
30 juni 2016
Uitgeverij
Mozaiek
ISBN
9789023996750 , 9789023978473
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic