Wensdroom

0

De dartele relaties die in deze familiegeschiedenis staan beschreven, berusten naar zeggen van alle betrokkenen volledig op waarheid. In onze benauwend denkende wereld zullen handelingen als die van hen ongetwijfeld doorgaans worden veroordeeld. Evenals de twee enerverende gebeurtenissen die eruit voortvloeiden, hoewel ze plaatsvonden in een serene setting. Toch zien steeds meer mensen zulke vrije relaties als bemoedigende tekens van harmonie in onze barre samenleving. Van alles in het leven kan plezierig anders.

De wensdroom van het hoofdpersonage zijn eigen verhaal kunnen schrijven - wordt met het uitbrengen van dit boek voor een deel verwezenlijkt. Met hem vinden auteur en uitgever dat dit hoopgevende relaas gepubliceerd moet worden. Dit opent het perspectief dat hun ongeremde omgang met elkaar brede navolging gaat krijgen. En dit maakt deze op ware feiten gefundeerde vertelling een vrijzinnige familieroman.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Laatste editie
26 mei 2013
Uitgeverij
Die Esbron
ISBN
9789079617029 , 9789079617227 , 9789079617326
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic