Wie wij waren

2

Top25's 1
Een ontroerend drama over hoe een kogel de loop van vele mensenlevens verandert
Op een drukkend hete maandag in augustus schiet Charles Whitman in Austin, Texas in het wilde weg zestien mensen dood en verwondt er tweeëndertig andere. Shelley Maddox is een van hen. De kogel in haar schouder verandert haar leven en dat van de twee studenten die haar uit de vuurlijn redden. Het resulteert in een verboden liefdesaffaire, een ongewenste zwangerschap en een stilzwijgen dat meer dan veertig jaar zal duren. Elizabeth Crook tast in een doorvoelde taal af hoe we onszelf en elkaar recht houden als het ondenkbare gebeurt. Op een meeslepende manier vertelt zij het verhaal van een vrouw die in het reine wil komen met zichzelf, met de mensen van wie zij houdt en met een verleden dat haar niet loslaat.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
10 maart 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401424424

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Wie wij waren

door: Astrid80 1 like
Ik vond het verhaal wel interessant, maar de tekst is af en toe heel krom wat jammer genoeg erg storend is. Dat is echt zonde anders was het een heel mooi boek geweest. Het gaat over een schietpartij op de campus van de universiteit en hoe 3 mensen die het overleven daar mee omgaan. Er gebeuren...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic