Advertentie
Zeer helder licht

Zeer helder licht

12
Gelezen 14 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 1 Recensies 2
Literatuur & Romans Artikelen 2 Top25's 1   Topics 0
Wander, een eenendertigjarige, aan lagerwal geraakte man, zonder geld, baan, diploma's of huis, wordt verliefd op de bijna twintigjarige studente Hanna, een meisje uit een keurig, welgesteld gezin.

Zeer helder licht, de eerste roman van Wessel te Gussinklo in bijna twintig jaar, is een even luchthartig als diepgravend boek, waarmee hij opnieuw aantoont dat hij tot de meest eigenzinnige auteurs van Nederland behoort.
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Koppernik
Laatste editie
25 februari 2014
ISBN
9789082175103
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Gedachtenstroom van een hopeloos verliefd persoon

door: timpe348 1 like
Zeer helder licht is de eindeloze gedachtestroom van Wander tijdens zijn relatie met Hanna. In het begin is deze stroom zeer grillig en verwarrend, moeilijk te lezen. Alles wordt herhaald, zowel losse woorden als zinnen of ideeën. Wander heeft moeite met alles te plaatsen en zoekt nog naar...

Zeer terechte nominatie voor Ako Literatuurprijs 2014

door: iBoek 2 likes
Het was de recensie van Annick Vandorpe op haar blog Van Boeken en Mensen die me ertoe aanzette om dit boek te lezen. Zowel schrijver, titel als uitgeverij waren me onbekend. Misschien lag hier wel een verborgen parel voor het rapen. Wat bleek. Wander (31 jaar) is een aan lager wal geraakte...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook