Zeg kleine roodborst wat zing jij stoer

,

0

Informatief prentenboek over vogels voor peuters en kleuters. Met luisterboek & meezingliedje op CD.
Roodborstje Freek gebruikt zijn zang om indringers uit zijn achtertuin te houden. Hij doet dat vol overgave. En met succes. Maar als hij alle vogels uit zijn gebiedje wegjaagt... hoe vindt hij dan een vrouwtje?
- leerzaam prentenboek over dieren in de natuur voor kinderen vanaf 3 jaar
- spannend voorleesverhaal & leuke weetjes
- met luisterboek & meezingliedje
Zing mee met 'Een kleine roodborst... ' en luister naar het verhaal. Peuters en kleuters leren tuinvogels kennen. Een mooi verhaal en vier pagina's vol informatie over de roodborst. Wist jij bijvoorbeeld dat een roodborst zijn gebiedje niet wil delen met andere vogels?
Dit is het zevende deel in de informatieve prentenboekenserie 'Zeg kleine ...' voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Een vrolijke serie die jonge kinderen op een speelse manier kennis laat maken met het leven van dieren.
Ook verschenen in deze serie: ooievaar, eekhoorn, bever, zeehond, dolfijn, vleermuis, egel en honingbij.
Ivo de Wijs schreef bij alle dierenverhalen een leuk meezingliedje.
Vera de Backker heeft zo'n dertig prentenboeken ge?llustreerd en uitgegeven. Samen met bioloog Rob Buiter bedacht ze de serie 'Zeg kleine...': prentenboeken over dieren zoals ze in de natuur echt zijn.
Sabine Wisman is schrijver en schrijfdocent. Ze houdt enorm van dieren ?n kinderen. Een kinderboekenserie over dieren is haar dan ook op het lijf geschreven.
Trefwoorden: kind en natuur, peuters, kleuters, dieren, vogels, tuin, tuinvogels, vogelzang, vogels in de tuin, vogelnesten, vogeleieren, vliegen, informatieve kinderboeken, prentenboeken, voorlezen, voorleesboek, voorleesboeken, voorleesverhaal, voorleesverhalen, dierenverhalen, dierenverhaal, meezingliedjes, meezingliedje, luisterverhaal, luisterverhalen, luisterboek, luisterboeken, natuuronderwijs, natuureducatie, basisonderwijs
Verschenen in
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
18 augustus 2012
Uitgeverij
Uitgeverij Knnv
ISBN
9789050114264

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic