Zoekende zonen

0

Schoollopen, studeren, een lief vinden, op kot gaan en een eerste job versieren:
voor de meeste jongens is de weg naar volwassenheid de tijd van hun leven. Of niet? Steeds vaker geven jonge twintigers het aan: ze kunnen niet meer.
Ligt het aan hen? Zijn ze te lui, te lastig, niet ondernemend genoeg? Of ligt het aan ons, omdat we hen als 'anders' bestempelen als ze niet doen wat we van hen verwachten?

ZOEKENDE ZONEN brengt het verhaal van 12 zonen die tijdens hun zoektocht naar geluk afwijken van het pad dat de maatschappij voor hen heeft uitgestippeld. De redenen zijn divers, maar één ding hebben ze gemeen: deze jongens passen níét in een vakje. 12 unieke verhalen, verteld door zonen, hun moeders en hun vaders, en becommentarieerd door deskundigen. Samen gaan ze op zoek naar het waarom.

Dit is een boek over hoe anders zijn ongelukkig kan maken. Over willen maar niet
altijd kunnen. Over veel te vaak vallen, maar net zo goed weer opstaan. Over de must om te presteren en de angst om te falen. Over erbij willen horen, maar tegelijk nergens thuis zijn.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Laatste editie
26 september 2015
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789461314178 , 9789461314468
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic